Discobar Ambi (Oostende), feestamusement van de bovenste plank!

De juiste muziek, de juiste sfeer

Wil je jouw feest op temperatuur brengen met de juiste muziek op het juiste moment? Discobar Ambi zorgt ervoor! Wij draaien precies de muziek die jij leuk vindt en stemmen onze playlist af op de reactie van jouw publiek. Zo geniet je met volle teugen van een volle dansvloer. En organiseer jij het beste feest van het jaar.

Ben je op zoek naar een dj in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, neem dan contact met ons op. Bij Discobar Ambi geniet je van:

  • een heldere all-in-prijs, ongeacht het tijdstip van de set
  • muziek op jouw maat en volgens jouw voorkeur
  • een ruime muziekcatalogus om uit te kiezen, van de jaren 1960 tot nu
  • een swingende dj met meer dan 25 jaar ervaring

Discobar Ambi. En je event is compleet!

Discobar Ambi werkt altijd met de meest professionele materialen voor jouw evenement of feest.

 

Ons dj-materiaal is het neusje van de zalm en garandeert je een verbluffend klank- én lichtfestijn. Bovendien nemen we zelf rechtstreeks contact op met de feestzaal van jouw event. We plannen de opbouw en de afbraak zelf in, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Alles wat jij moet doen is aankomen en genieten van de muziek waar je écht van houdt.

Discobar Ambi op jouw feest? Daar zit muziek in! Vraag snel jouw gratis offerte aan!

 

Wist je trouwens dat je Discobar Ambi ook kan inschakelen voor je horecazaak? Of je jouw klanten een onvergetelijk eindejaar wilt bezorgen of op zaterdag een swingcafé wilt organiseren: jij vraagt, wij draaien!